2014-03-05 09:11:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Készítsen időbeosztást

Napi horoszkóp március 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Valakivel összejöhet újra, akivel korábban szakított, vagy aki önt hagyta el. A múlt fájdalmai mára már szerencsésen elmúltak. Ez alapot adhat egy új kezdetnek. Másként, máshogy, talán egész más viszonyban, de egymás javára lehetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Igazán szerencsés napra számíthat: szinte minden sikerül önnek, amit elhatározott. Ha valamiben mégis sikertelenséget tapasztal, az azért van így, mert arra talán nincs is teendője. Az utat másfelé kellene keresnie. Törjön magasabbra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Végre olyan feladatot kap, amit igazán önnek valónak érez. Talán kissé kétkedik abban, hogy képes lesz-e megfelelni az elvárásoknak, mégis elő kell vennie a legjobb képességeit. És a hitét is, mert most legelső sorban azon múlik minden.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Úgy érzi, kedvese nem értékeli kellőképpen azt, amit ön tesz. Ha semmiképp nem éri el másként, akkor sorolja el neki, mi mindent is köszönhet önnek. Hálátlan feladat, de még mindig jobb, mint lenyelni a békát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Végre szeretne valami nagyot alkotni. Itt az idő, hogy amit eddig aprópénzre váltott, a tehetségét végre valami nagy és jelentős dologra használja. Ez mások szemében talán haszontalanságnak tűnik. De az időn túliban nem az.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szakmai féltékenység gyötörheti ma a szívét. Nincs pedig oka rá, hiszen, ha biztos a saját képességeiben, akkor a másoké sem kellene, hogy zavarja. Az csak önnek is jó, ha mások is tehetségesek. Lássa be, legyen nagylelkű!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szeretne egy kicsit lazítani, mert, bár még alig kezdődött el a tavasz, ön máris a csontjaiban érzi a tavaszi fáradtságot. Ehhez azonban jobban meg kellene szerveznie a mai napját, hogy a közelgő hétvégén ne kelljen túlóráznia. Készítsen időbeosztást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Problémamentes, gondtalan napra számíthat. Itt az ideje, hogy végre felhőtlenül élvezze az életet! Ha nem ad az életenergiáknak jófajta medret, akkor az áramlás betegséggé alakulhat. Inkább ússzon, és szedjen vitamint!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Akármilyen világosan látja is a megoldást a gyereke gondjaira, ne akarjon kéretlenül tanácsokat osztogatni. Ezzel csak elveszíti a gyermek bizalmát. Így a végén még semmit sem mondanak el, ha folyton okoskodik. A meghallgatás a lényeg.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Valaki, aki egykor olyan sokat tett önért, most segítségre szorulhat. Ideje, hogy végre visszaadjon valamit abból a sok jóból, amivel elhalmozták. Nem feltétlenül anyagiakra kell gondolnia. Sokkal többet számít a törődés, a jó szó, apró édességek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy apró félreértés miatt hajlamos lehet arra, hogy bolhából is elefántot csináljon. Mielőtt még túlzott reakciókra ragadtatná magát, kérjen pontos magyarázatot. A legtöbb konfliktust a meg nem értés szüli. Este mulasson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nehéz feladat elé állíthatja a mai napon a sors, de ne aggódjon egy pillanatig sem, megbirkózik vele. A kihívást talán épp azért kapja, hogy felmérhesse az erejét. Maga is meglepődik, miféle képességei vannak.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: